Diensten

De flexibele uitbreiding van jouw marketing of communicatie afdeling

Wil je werk deels uitbesteden, of ben je op zoek naar aanvullende expertise? Dan helpt Day Six je graag verder. Zie ons als jouw externe collega op afstand. Onze betrokkenheid en het hoge service niveau onderscheidt ons van de rest. We leveren onze diensten grotendeels direct, maar schakelen soms ook met onze vaste partners. We doen wat nodig is en dat doen we goed.

Onze
diensten

Advies

Wij denken met je mee en geven strategische communicatie adviezen vanuit onze expertise. Vaak is dat gewoon ter plekke en blijken kostbare strategie sessies niet nodig.

Flexibele ondersteuning

Tijdelijk extra handen nodig binnen je communicatie team? Wij haken zo aan. Je kunt ons zonder ingewikkelde contracten eenvoudig op- en afschalen. Van projectmanagement, tot development en alles daar tussenin.

Development

Wij verzorgen het technische raamwerk van websites en platforms. Strak tot in de pixel en clean in elke code.

Creatie & Design

Een compleet nieuwe huisstijl nodig, of enkel een losse actiepagina? Day Six heeft de creatieve design skills die nodig zijn voor een steengoed ontwerp.

Copywriting

Day Six verzorgt goede teksten die aansluiten bij je doelgroep en die zonodig zorgen voor een hoge Google ranking.

Fotografie

Een goed beeld ondersteunt je merk en gaat verder dan een mooi plaatje. Wij verzorgen complete shoots, maar ook voor die ene goede foto kun je bij ons terecht.

Video

Er is een groeiende vraag naar video. Niet gek, want het is een aantrekkelijk en geliefd medium. We maken en bewerken beelden tot een kant en klaar eindproduct.

Animatie

We verzorgen ook animaties. Van statische packshots tot een bewegende video met voice-over. Met een animatie breng je met een beperkt budget, snel en efficiënt je verhaal in beeld.

Diensten

Zo helpen we je verder

E-mailmarketing

Zet je sales op de automatische piloot

Hosting

Registreer een domeinnaam

Account
kevin@daysix.nl
085 488 53 90

Volg ons op

       

© 2022 | Day Six Digitale communicatie